Takk igjen for deilig massasje!

Kristine, Bergen

Jeg liker øvelser med flytende bevegelse, som treet og jordhilsen. Det gir fin avslapping Annbjørg, Bergen

Jeg liker at vi har fokus på rygg og nakke. Jeg liker balanseøvelsene.

Stein, Bergen

Jeg liker de myke bevegelsene og stillheten

Jesenka, Bergen

Yoga er for meg en helt ny opplevelse. Øvelsene i Dru Yoga påvirker kroppen min på en positiv og ikke minst en veldig overraskende måte. Både fysisk og psykisk. Balansen – energien – tilstedeværelse i egen kropp gir meg en god mestring og lykkefølelse.

Anne Mette, Bergen

Yoga øvelsene og måten du instruerer på åpner et nytt rom inne i meg, jeg opplever mer intens glede og klarhet. At Dru Yoga er et godt treningsredskap for hjernen og hjertet er jeg ikke i tvil om. Takk for din tilstedeværelse når du leder Dru Yoga.

Aud, Bergen

Thanks for the great yoga class last night, it helped me with my presentation today

Pina, Bergen

Sakte, uten å tiltvinge seg, eller kreve noe fra kroppen, låser bevegelsene i yoga opp alle små og store spenninger og det føles som å våkne til en ny og fin dag.

Kjerstin, Bergen

Det er virkelig noe befriende over det, når du kommer med vond rygg og et tungt hode. En kropp full av stress og spenninger- for så og få en deilig thaimassasje. Det gjør virkelig underverker for kropp og sjel. Så glad for at jeg tok turen til Ingvild. Hun ser deg som et menneske, hele deg- både kropp og sjel. Hun gir deg det du trenger. Da jeg gikk derfra etter endt behandling, følte jeg det som om jeg var fylt opp med ny energi og glede. Og det beste av alt, smertene var borte. Følte meg glad og roligere, noe som varte lenge!

Lea, Bergen

Jeg liker roen

Eva, Bergen

I gave birth in 2010 and at the same time suffered slipped discs in my lumbar spine, compressing a nerve root. I had physiotherapy and hydrotherapy but it didn’t help, and was given strong painkillers to manage. I even had surgery a couple of years ago – I got a bit better for a while but then the pain became worse again and I have needed pain medication ever since. After I started doing Dru yoga I was able to reduce the amount of pain medication in the first few weeks. Now, six weeks later, the pain is manageable without painkillers and I am finally sleeping well.

Tsigereda, Bergen

For meg er yoga-timene dine en lomme i min tilværelse der jeg for en kort stund snur ryggen til krav og forventinger for å finne tilbake til en opprinnelig og tidløs følelse av  væren. I denne tilstanden henter jeg nytt overskudd til å møte hverdagens krav og forventninger…

Pia, Bergen

Har lenge vært på jakt etter et greit treningsopplegg som kan kombineres med andre former for trening. Dru Yoga ble valget mitt siden dette er en rolig og behagelig yoga som gir god strekk for slitne muskler og super avspenning for sinnet.

Marit, Bergen

Tilbakemelding

13 + 14 =

Subscribe to our newsletter

* indicates required
Vi lever i en stresset tid, og dette kurset med avslappingstid til slutt, var fint.

V., Bergen

I’ve never worked with the energy like that before. It was amazing

Karoline, California